O nama

Dobrodošli u naš studio za masažu Aroma art - oazu opuštenosti i zdravlja u centru grada.

Studio je udaljen 15 do 20 minuta pješke od svih ključnih točaka u gradu: Trga Ante Starčevića, Tvrđe, glavne pošte te željezničkog i automobilskog kolodvora. Adresa je Ulica Dobriše Cesarića 6, 31 000 Osijek.
Moje ime je Ivana, a kao maserka i wellness terapeutkinja zadužena sam da se svaki klijent nakon masaže osjeća zdravo i opušteno u svojoj koži. Zahvaljujući edukaciji na Wellness akademiji, na Učilištu Lovran u Opatiji, mogu svojom voljom i znanjem pomoći klijentima da regeneriraju duh i tijelo.

S ciljem daljnjeg usavršavanja i uvođenjem novih, holističkih metoda nastojat ćemo obogatiti trenutnu ponudu masaža, a postojećim i novim klijentima ponuditi nešto novo i pomalo egzotično.

Ivana Pavošević Vučković, vlasnica

PONUDA MASAŽA

Kako do nas?

Studio za masažu "Aroma art" nalazi se u Osijeku, u neposrednoj blizini Studenskog centra u Osijeku te Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje - na adresi Dobriše Cesarića 6.

Ukoliko dolazite automobilom - parkirati možete ispred studija, a parking mjesto se naplaćuje po cjeniku II. zone.

NARUČITE SE

Riječ naših klijenata

Osjećala sam se izuzetno lijepo i ugodno, te vrlo mirno i opušteno. Atmosfera je super i ambijent je ugodan.

Nada, 55

Nakon opuštanja na masaži - Sedam čakri osjećala sam unutarnji mir i balans u tijelu. Ivana je pravi stručnjak i zaista od srca preporučujem svima koji su pod stresom i žive sto na sat.

Dunja, 31

U Aroma art-u sam doživio vrhunski ugođaj te sam se napokon, nakon jako dugo vremena, uspio kvalitetno opustiti. Dakako, ne mogu ne spomenuti gospođu Ivanu, koja ne samo da je izrazito simpatična osoba, već i kvalitetna maserka.

Dorian, 27

Zanima vas koje masaže imamo u ponudi?

Opuštajuće, terapijske ili refleksiološke - svaka naša masaža će učiniti da se osjećate bolje.

MASAŽE

Želite rezervirati svoj termin za masažu?

Rezervaciju termina možete obaviti telefonski, e-mailom ili slanjem upita putem naše kontakt forme.

KONTAKT